Eladó ház Sóskút, 74.900.000 Ft, 241 négyzetméter
74,9 mFt
Sóskút,
eladó ház
Méret:
241 négyzetméter
Szobák:
3 + 1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz510788-3499048
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Sóskút
Alapterület:
241 négyzetméter
Ár:
74.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10261477
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
3 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
277
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Az Andreetti család hagyatékából!

Sóskút központjában kínáljuk eladásra ezt az 1886-ban, 60-as kő falazatból épült, 2 helyrajzi számon nyilvántartott, 2 szintes, belülről ízlésesen kialakított, modernizált kivitelű családi ház együttest.

Az Andreetti család, elsősorban kőfaragó mesterséget űző, több épületegyüttesből, földterületekből és a kőbányából álló birtokának a Redut, azaz bálterem, vigadó műemlék jellegű épületének eladásáról van szó. A település a család emlékének adózva művészeti iskolát üzemeltet.

A családi házak jelenleg mindkét szinten össze vannak nyitva, így a két ingatlan csak egyben értékesíthető. Az épületek két utca közt helyezkednek el, melyeket a ház melletti lépcsősor is összeköt. A feljárat közepén van lehetőség a lakószint megközelítésére, amelyen egy előszobán keresztül, a grandiózus méretű, akkoriban bálteremként, jelenleg nappaliként használt térbe lehet bejutni. A nappali mellett konyha, fürdő és tároló helyiségek lettek kialakítva. A felújítás során az átalakítást és korszerűsítést megálmodó tulajdonos a homlokzat stílusát figyelembe véve korszerűsítette az épületet. Az összenyitott másik lakóházban egy közlekedő, egy félszoba, egy hatalmas hálószoba és fürdő helyiség kapott helyet. A házakhoz tartozó belső udvar intim kialakítása, az alagsorban a gépjármű tárolási lehetőség, a pince rendszer, és egy önálló, jelenleg rendelőként működő, üzlet helyiség emeli az ingatlan értékét.

Amennyiben érdekli az ajánlat, kérem hívjon vagy írjon a részletekről tájékoztatom!

Referencia szám: HZ510788
Térkép
Érdeklődés
Varga Zoltán
Az értékesítő:
Varga Zoltán
Duna House - Tatabánya
+36-30-703-0464
 
 
 
 
 
 
Küldés